Inici Esdeveniments Albelda, Serer i Robert visitaran el Campus d’Estiu del CD EB Ontinyent

Albelda, Serer i Robert visitaran el Campus d’Estiu del CD EB Ontinyent

per Redacció_Linformador

12 de juliol de 2021, Ontinyent.- Este dimecres 14 de juliol a les 11:30 h del matí els exjugadors de primera divisió David Albelda, Pep Serer i Robert Fernández passaran una jornada amb els participants del campus d’estiu 2021.

Una visita on els tres ex jugadors compartiran amb els xiquets les seues experiències i trajectòries futbolístiques. A banda, els més de 100 participants podran realitzar les preguntes que els sorgisquen als ex jugadors de primera divisió.

Segons ha manifestat el director de l’escola, Pacual Donat, la visita dels ex jugadors de primera divisió al campus és una tasca pedagògica molt important i, al mateix temps, és una activitat lúdica per als xiquets que suma al aprenentatge del futbol i intensifica els valors esportius.

Pep Serer és ex futbolista del FC Barcelona, Real Mallorca, Valencia CF i el Villarreal CF, Robert Fernández, ex jugador del Valencia CF i del FC Barcelona i, David Albelda, ex jugador del Valencia CF i actual entrenador del Atzeneta UE.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més