Inici Actualitat Jorge Rodríguez felicita el CF Clariano per la seua temporada

Jorge Rodríguez felicita el CF Clariano per la seua temporada

per Redacció_Linformador

L’alcalde i el regidor d’esports donen l’enhorabona a l’equip cadet, qui va dedicar el títol de lliga al jove Bryan Espinosa

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el regidor d’Esports, Òscar Borrell han felicitat el CF Clariano d’Ontinyent per la seua temporada, i especialment a l’equip cadet, als components del qual han rebut a l’Ajuntament, i que van guanyar un títol de lliga que suposa l’ascens a 1ª regional cadet.

L’alcalde i el regidor coincidien en destacar l’esforç per traure endavant amb èxit una temporada a la qual s’ha hagut de fer front a l’impacte emocional no sols de la pandèmia, sinò de la malaltia patida per un dels components de l’equip, Bryan Espinosa, a qui se li ha dedicat el títol i que s’està recuperant favorablement. El CF Clariano es va proclamar campió de lliga el passat 25 de juny a l’Estadi El Clariano, en imposar-se per 5 a 0 al Ciutat d’Alcoi.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més