Inici Actualitat Les ajudes Parèntesi a Xàtiva superen ja els 305.000 euros d’inversió

Les ajudes Parèntesi a Xàtiva superen ja els 305.000 euros d’inversió

per Redacció_Linformador

Aquest dilluns s’ha aprovat una nova remesa de subvencions valorada en 51.427 euros amb un total de 23 nous beneficiaris

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat aquest dilluns 23 noves ajudes Parèntesi corresponents al Pla Resistir, per valor de 51.427,15 euros, i que aniran a parar a negocis i establiments afectats per les restriccions imposades per la pandèmia de Covid-19.

Amb aquesta nova remesa de subvencions, la inversió total pel que fa a les ajudes Parèntesi a la capital de la Costera, que s’atorguen conjuntament per part de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i el propi Ajuntament de Xàtiva, arriba ja als 305.258,15 per a un total de 125 beneficiaris.

Les ajudes aprovades en aquest sisè pagament oscil·len entre els 507 i els 3.800 euros, mentre que s’han desestimat un total de sis sol·licituds per motius com ara no complir amb el tipus de negocis als que van dirigides aquestes subvencions, no figurar d’alta en la matrícula municipal de l’impost d’Activitat Econòmica o ser col·laborador o representant de mercantils o empreses que ja han obtingut ajudes Parèntesi.

Cal recordar que a més d’aquestes ajudes Parèntesi del Pla Resistir, l’Ajuntament també ha aprovat un total de 112 subvencions corresponents al Reactivem Xàtiva per valor total de 181.257 euros. En total, entre aquest dos tipus de subvencions, són 486.505 euros els invertits directament per a ajudes vinculades a la reactivació econòmica dels establiments i comerços de Xàtiva.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més