Inici Actualitat S’amplia el termini per a votar en Decidim Albaida

S’amplia el termini per a votar en Decidim Albaida

per Redacció_Linformador

• Fins a demà 13 de juliol a les 23.59 h es podrà votar als Pressupostos Participatius en www.DecidimAlbaida.es

El termini per a poder votar als pressupostos participatius d’Albaida s’amplia fins al 13 de juliol donat un problema tècnic durant el passat diumenge. D’aquesta manera el nou termini s’allargarà fins al dimarts a les 23.59 h per a poder garantir el dret a vot de totes les persones majors de 16 anys empadronades en la ciutat d’Albaida.

Per la seua banda, el regidor de Participació Ciutadana, Alejandro Quilis, ha lamentat la falla informàtica “però ens demostra l’alt interès de la ciutadania en el procés donat el volum de missatges que ens arribaren de manera privada davant la impossibilitat de poder emetre el vot al llarg del diumenge” a més “d’haver observat durant tot el procés la implicació ciutadana en els primers pressupostos participatius, tant en la fase de propostes, on ens aplegaren més d’un centenar, com en la de votació”. A més, “vull agrair al servei de Participació de l’Ajuntament d’Albaida el seu compromís amb la Democràcia Directa i Participativa i l’estima per la ciutadania, que s’ha fet palés en tot aquest temps i especialment en l’eixida al carrer per apropar l’urna digital i la informació a tots els barris d’Albaida” ha conclòs Quilis.

Cal recordar que l’aparador dels Pressupostos Participatius ha recorregut tots els barris de la ciutat i polsat les inquietuds de la població, prenent bona nota dels seus interessos i necessitats, una informació molt valuosa de cara engegar els treballs participatius que comencen ara dins de Decidim Albaida i que portaran a l’elaboració del PUAM-DEMA, del PMUS i del Pla de Residus de la ciutat. Tots aquests plans sectorials i estratègics busquen encarar Albaida cap als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més