Inici Actualitat La Policia de l’Alcúdia de Crespins participa en unes jornades sobre violència intrafamiliar

La Policia de l’Alcúdia de Crespins participa en unes jornades sobre violència intrafamiliar

per Redacció_Linformador

L’objectiu és vetlar per la seguretat al poble en relació amb la prevenció i l’erradicació de la violència de gènere, domèstica i delictes connexos

Seguint amb l’objectiu de vetlar per la seguretat en l’Alcúdia de Crespins en relació amb la prevenció i l’erradicació de la violència de gènere, domèstica i delictes connexos, la Regidoria de Seguretat Ciutadana continua promovent la formació dels seus efectius policials en aquesta matèria. En aquesta ocasió, membres del cos policial alcudià han participat en les “Jornades sobre l’actuació policial en violència intrafamiliar” realitzades a Onil dijous passat 8 i divendres 9 de juliol.

D’aquesta manera, tal com ja es va fer fa unes setmanes en la localitat de Xirivella, es contribueix com ha explicat el cap de la Policia Local, Carlos López, a una major “formació i capacitació de les forces i cossos de seguretat dependents de les entitats socials en l’erradicació d’aquests tipus delictius”. A més, López ha agraït l’esforç de membres de la plantilla per la seua implicació en millorar la seua formació participant en aquestes jornades,

Finalment, Pepe Garrigós, edil de Seguretat Ciutadana, ha valorat molt positivament “la formació i reciclatge dels nostres agents per a la millora i seguretat del nostre poble en tots els àmbits”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més