Inici Actualitat Ontinyent procedeix a la neteja intensiva de 30 parcs publics, zones verdes i àrees canines de la ciutat

Ontinyent procedeix a la neteja intensiva de 30 parcs publics, zones verdes i àrees canines de la ciutat

per Redacció_Linformador

La regidoria de Parcs i Jardins demana col·laboració a la ciutadania per tenir cura i mantenir estos espais

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria de Parcs i Jardins, està procedint estos dies a una acció de neteja intensiva d’un total de 30 parcs públics, zones verdes escolars i àrees canines de la ciutat.

La regidora de l’àrea, Sayo Gandia, explicava que “es tracta d’una neteja intensiva extraordinària que es realitza entre les últimes setmanes de primavera i les primeres d’estiu, coincidint amb la finalització de l’època de pluges, i que a més a més enguany ens ajuda a tenir la màxima higiene en estos espais dins les accions de lluita contra la covid-19″. Gandia assenyalava que és una neteja que es realitza amb aigua a pressió i productes desinfectants, i que es du a terme tant a les zones pavimentades com al mobiliari urbà o zones concretes com els imbornals, basses o fonts ornamentals.

La regidora demanava la col·laboració ciutadana “per tenir cura i mantenir el més nets possibles estos espais, que són de totes i tots, per tal que els pugam aprofitar sempre el màxim possible i de la millor manera possible”.  Al cas concret de les 6 àrees canines (Sant Rafel, Plaça Coronació, Recinte Firal, Plaça Vicent Rodríguez, Benarrai i Parc de Pere IV) Gandia incidia en què “tenir una mascota és tenir una responsabilitat, i tant a les zones canines com a la resta de zones verdes, parcs i jardins les persones propietàries han de replegar les necessitats de les mascotes”, recordant que no fer-ho suposa un incompliment sancionable de les ordenances municipals.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més