Inici Actualitat Tercera sessió del cinema d’estiu a Canals

Tercera sessió del cinema d’estiu a Canals

per Redacció_Linformador

Aquest dijous 15 de juliol, tindrà lloc al pati CEIP Calitxe III una nova entrega del cicle CINEMA EN FEMENÍ, amb la pel·lícula brasilera “Una segunda madre”, de la directora Anna Muylaert.

La pel·lícula conta la història de Val, una assistenta interna que treballa per a una família acomodada de Sao Paulo fent-se càrrec de Fabinho, el fill adolescent del matrimoni, a qui li té molta estima. Però, un dia apareix Jessica, la filla de Val, desequilibrant la vida de la família així com la de la pròpia Val.

La directora i guionista Anna Muylaert, coneguda per les pel·lícules que reflecteixen el lloc de la dona en la societat, ha denunciat en més d’una ocasió el domini masculí en el cinema. Amb “Una segunda madre” va participar en el Festival de Cinema de Sundance, on van ser guardonades les dues actrius protagonistes per les seues interpretacions. També va guanyar el premi del públic del Festival de Cinema de Berlín.

La Regidoria de Cultura i el Club de Lectura animen, una setmana més, a gaudir d’aquestes pel·lícules, internacionals i guardonades, que mostren el món des d’una perspectiva femenina.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més