Inici Actualitat Xàtiva incorpora sis noves treballadores corresponents al Programa de Polítiques Inclusives 2021

Xàtiva incorpora sis noves treballadores corresponents al Programa de Polítiques Inclusives 2021

per Redacció_Linformador

Es tracta de dones en situació o risc d’exclusió social que entren a treballar durant un any amb una inversió municipal de més de 93.000 euros

Aquest dimarts ha tingut lloc a l’Ajuntament de Xàtiva la benvinguda de sis noves treballadores municipals procedent del Programa de Polítiques Inclusives, en la modalitat de dones en situació o risc d’exclusió social, amb una inversió de més de 93.000 euros dels quals 46.572 estan dotats en el present any 2021.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, els ha donat la benvinguda i ha manifestat que «aquest programa és important ja que ajuda a millorar la dignitat de les persones. Pretenem que a partir del programa PI s’aconseguisca un treball totalment normalitzat durant un temps, millorant la situació a nivell personal. Entre tots fem que la ciutat vaja a poc a poc endavant, també amb el vostre esforç i la vostra col·laboració».

Per la seua part, la regidora de Benestar Social Xelo Angulo ha indicat que «el Covid ha agreujat encara més la situació de moltes persones a la nostra ciutat, i amb programes com aquest podeu treballar amb nosaltres a través d’un programa que per a l’Ajuntament facilita el suport a molts recursos, però que també contribueix a facilitar la inserció laboral de les persones beneficiàries».

El perfil d’aquest any 2021 pel que fa al Programa de Polítiques Inclusives respon a dones en situació o risc d’exclusió social, amb l’objectiu d’aconseguir el seu benestar social a través de la integració en el món laboral, oferint-los un treball com a element estructurant de vida.

Les noves treballadores municipals s’incorporaran el proper dilluns 19 de juliol als seus llocs de treball mitjançant una contractació de 25 hores setmanals i un any de durada. En total es tracta de cinc ordenances per als departaments de Benestar Social, Esports, Conservatori, Punt Social La Placeta, Biblioteca i Joventut i Educació; i una peó de neteja d’edificis municipals.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més