Inici Actualitat Albelda, Serer i Robert transmeten les seus expèriencies als participants del campus d’estiu del CD EB Ontinyent

Albelda, Serer i Robert transmeten les seus expèriencies als participants del campus d’estiu del CD EB Ontinyent

per Redacció_Linformador

Este matí més de 100 parcipants del Campus d’Estiu del CD EB Ontinyent han viscut amb molta ilusió i diversió la visita de tres ex jugadors de primera divisó: David Albeda, Pep Serer i Robert Fernández. Una jornada diferent i molt especial no sols per als xiquets, sino també per a l’equip que organitza l’esdeveniment esportiu i,  també per als propis ex jugadors per la satisfacció que han tingut de poder compartir esta vivencia amb els xiquets i pel reencontre entre ells amb Pascual Donat, ex company i amic de tots ells. 

En primer lloc, el director de la Escola, Pascual Donat, els ha donat la benvinguda als ex jugadors i els ha presentat a tot l’equip del campus i als participants. Seguidamente, els ex futbolistes han iniciat la seua xarrada personal on han expressat la seua experència, trajectòria professional i consells per als més menuts.

El primer en parlar ha sigut Robert qui ha recalcat als participants que “en esta etapa de futbol que esteu vivint el més important és l’amistat que podeu crear, fomentar i que el dia de demà continue entre vosaltres”. 

El segon torn ha sigut per a Albelda qui també ha comunicat als xiquets que “no és important arribar a ser un jugador de segona ni primera divisió, sino de disfrutar del campus i del futbol entre amics”.

Robert, per la seua part, ha afegit a banda de que “en estes categories de futbol no hi ha icompetició, que el futbol no és sols ser futbolista”, ja que ell en estos moments està disfrutant molt de ser entrenador i, hi ha altres tastes al món del futbol. 

Els tres ex jugadors han coincidit en que és un privilegi participar en un campus on les instalacions són extraordinàries i que esté orgnaitzat per professionals com Pascual Donat i Miguel Gandia, Director del Campus d’Estiu 2021. 

Per atra banda, els participants també han tingut l’oportunitat de preguntar als ex jugadors qüestions com: ¿costa guanyar partits? o ¿quin és el vostre equip favorit?. A esta última pregunta Pascual Donat ha dit que des de sempre la seua família ha sigut del Real Madrid CF, per a Robert el seu equio és el Vila Real CF, i per a Albelda i Serer el Valencia CF.

A més a més, l’escola ha sortejat huit balons firmats pels tres ex futbolistes i Pascual Donat. En definivita, una jornada esportiva que els xiquets mai oblidaran tal i com han expressat alguns d’ells. 

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més