Inici Actualitat El Consell Escolar de Xàtiva acorda com a festius per al proper curs els dies 11 d’octubre, 7 de desembre i 18 de març

El Consell Escolar de Xàtiva acorda com a festius per al proper curs els dies 11 d’octubre, 7 de desembre i 18 de març

per Redacció_Linformador

També s’ha aprovat una proposta de la regidora d’Educació Lena Baraza per tal de reconèixer a docents, alumnes i famílies

Aquest dimecres ha tingut lloc una reunió del Consell Escolar de Xàtiva en la qual s’han decidit els festius municipals per al curs 2021-2022 al temps que s’han tractat altres qüestions educatives vinculades a la ciutat.

Finalment s’ha decidit que els festius de cara al curs 2021-2022 corresponguen als dies 11 d’octubre, 7 de desembre i 18 de març, mentre que tal i com s’ha vingut fent en els darrers dos cursos, també es demanarà a la Conselleria una ampliació d’aquests festius també al 17 de març a canvi de recuperar la jornada durant el mes de juny de 2022.

D’altra banda, a la reunió també s’ha aprovat una proposta de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva, Lena Baraza, amb la qual es pretén reconèixer el paper del personal docent i de l’alumnat de la ciutat pel treball desenvolupat en el present curs -un exercici extremadament complicat a causa de la pandèmia i de les restriccions i protocols que s’han hagut de realitzar-, així com també a les famílies per la seua confiança en les institucions. Aquesta proposta passarà pel proper plenari municipal per a la seua aprovació.

«Hem reconegut a tota la comunitat educativa, perquè ha estat un any molt complicat per al personal docent, així com a l’alumnat pel seu comportament i a les famílies per la seua confiança» ha manifestat la regidora d’Educació Lena Baraza.

Per últim, en el torn de precs i preguntes, els representants del Consell Escolar han demanat que al llarg del proper curs es mantinguen els accessos i l’increment de la neteja que s’ha anat realitzant aquest any a causa de la Covid-19, a més de felicitar a l’Ajuntament per la consecució del projecte didàctic «Llinatges de la Terra» presentat fa poc més d’una setmana. També s’ha preguntat per l’estat de les obres del Pla Edificant als centres educatius de Xàtiva.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més