Inici Actualitat La música en directe protagonitza la segona setmana de “Cultura de Barri”

La música en directe protagonitza la segona setmana de “Cultura de Barri”

per Redacció_Linformador

La programació es reprèn aquest dijous amb la projecció de la pel·lícula Las Niñas” al pati del col·legi Vicent Gironés

La música en directe protagonitzarà la segona setmana de “Cultura de Barri”, la proposta de l’Ajuntament d’Ontinyent per a portar la cultura als carrers de tots els barris amb la col·laboració de diverses associacions i entitats locals, aquest cap de setmana amb 2 concerts al barri de Sant Rafel. En concret, divendres 16 de juliol tindran lloc els concerts de l’Estiu Musical que organitza l’Agrupació Musical d’Ontinyent a càrrec de la Intokables Big Band. El lloc escollit per aquest concert és el Parc Pere IV a partir de les 23:00h.

La música serà també la protagonista en les altres cites del cap de setmana, com la que tindrà lloc dissabte al Teatre Echegaray amb el concert de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent i “La veu de la trompeta” a les 19:30 hores. El director serà Jaume Blai Santonja, bocairentí molt vinculat a Ontinyent, actual director assistent de la City of Birmingham Orchestra des de 2018. Al concert també participarà el trompetista Lluis González i la soprano Francesca Calero, component del Cor Nacional d’Espanya.

La programació del cap de setmana també inclourà l’actuació de “Las Vegas Jazz Band” al parc de Pere IV el mateix dissabte a les 23:00 hores, una formació musical que ofereix un repertori basat en temes de l’època daurada dels anys 60 a Las Vegas, d’artistes com ara Frank Sinatra, Nancy wilson, Peggy Lee, Carol Lawrence o Eydie Gormé, entre d’altres.

Abans, aquest dijous la programació de “Cultura de barri”, també inclourà cinema a la fresca al pati del col·legi Vicent Gironés, amb la pel·lícula “Las Niñas” a partir de les 22:00h. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania a continuar gaudint de la programació que combina música, dansa, cinema, poesia i contacontes i ha estat treballada “conjuntament amb les associacions locals, per a tornar a traure la cultura al carrer després d’uns mesos durs provocats per la pandèmia de la Covid-19”, remarcava.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més