Inici Actualitat La Llosa de Ranes constitueix el Consell Escolar Municipal

La Llosa de Ranes constitueix el Consell Escolar Municipal

per Redacció_Linformador

El passat dia 30 de juny es va constituir a la Llosa de Ranes el Consell Escolar Municipal, format per una representació de mestres i professors del CEIP Crist del Miracle i el SES La Llosa, la direcció d’ambdós centres, partits polítics, l’AFA dels dos centres, representants sindicals i de la direcció territorial.
L’objectiu d’aquest Consell és el de ser un organisme participatiu de la comunitat educativa del poble. Les seues tasques i funcions són l’assessorament, la consulta, la proposta i la informació de tots els temes educatius que afecten el municipi.
Una de les primeres decisions que s’han pres ha sigut l’aprovació dels dies no lectius per al curs 2021-22, quedant formats pels següents: l’11 d’octubre de 2021, el 7 de desembre de 2021 i el 18 de març de 2022.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més