Inici Esdeveniments La música tradicional i el circ protagonitzen la tercera sessió de “El Pati” a Canals

La música tradicional i el circ protagonitzen la tercera sessió de “El Pati” a Canals

per Redacció_Linformador

Aquest cap de setmana l’activitat “EL PATI, CANALS CULTURAL” presenta l’espectacle de música tradicional valenciana, així com el de circ de la mà d’una de les companyies amb més trajectòria de la Comunitat Valenciana.

El divendres 16 de juliol, tindrà lloc l’espectacle de música “A Canals, baixant La Costera”. El grup la Quadrilla del Molí, dins del projecte “ReQperem”, presenta les peces que formaran part de l’espectacle com boleros, jotes, valsos i masurques, seguidilles, fandangos i fins i tot un cuplet, que estan basades en les històries del poble de Canals i dels pobles del seu voltant. Tot açò és fruit del treball de recerca, recuperació i interpretacions dels seus components entre els quals, destaca la canalina Marta Pla, qui, li va transmetre a l’alcaldessa, Mai Castells, les seues emocions i il·lusions per debutar al seu poble.

El diumenge 18 de juliol, la companyia La Troupé Malabó presenta a Canals l’espectacle de circ “Oníricus” que tracta sobre dos surrealistes i bojos treballadors de circ que somnien en convertir-se algun dia en vertaders artistes, però un dia es produeix el desnonament del circ i han de prendre la decisió de fugir o quedar-se i lluitar pel seu somni. La companyia formada per Sergio Chaves i Marisa Ibáñez, protagonistes de l’espectacle, són especialistes en el món del clown, amb nombroses produccions relacionades amb el teatre, circ, música en directe, màgia i veu.

Cal recordar que tots aquests espectacles tenen lloc al pati del CEIP José Mollá a les 22 hores, els divendres i dissabtes, i a les 20 hores, els diumenges, amb entrada lliure i gratuïta i complint amb les mesures de la normativa COVID-19.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més