Inici Actualitat L’Ajuntament de Xàtiva actualitza el sistema d’identificació i control de terrasses per millorar la seua visibilització

L’Ajuntament de Xàtiva actualitza el sistema d’identificació i control de terrasses per millorar la seua visibilització

per Redacció_Linformador

S’han repartit uns adhesius entre els establiments amb el nombre de taules i cadires autoritzades, que substitueixen les anteriors plaques

L’Ajuntament de Xàtiva ha procedit durant aquesta setmana a repartir entre els establiments de restauració amb terrassa adhesius identificatius amb el nombre de taules i cadires habilitades per tal de millorar la seua visibilització.

Aquest adhesiu, que substitueix les anteriors plaques, és un nou sistema d’identificació i control de terrasses com a conseqüència de l’obligatorietat de fer pública l’ocupació de la terrassa segons recull l’ordenança municipal, i s’anirà renovant anualment amb el pagament de la taxa d’ocupació durant el primer trimestre de cada any per si els establiments decideixen modificar el nombre de taules o cadires a ocupar.

Cal recordar que l’Ajuntament de Xàtiva va aprovar per unanimitat en plenari municipal exonerar del pagament de terrasses als establiments durant el present 2021 -tal i com va fer també durant el segon semestre de 2020- degut a la situació sanitària i al cessament de l’activitat durant gran part del primer trimestre de l’any.

Actualment a Xàtiva hi ha un total de 137 bars i restaurants amb terrasses autoritzades, i que es reparteixen en tres categories depenent de la seua ubicació a la ciutat.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més