Inici Actualitat Ontinyent demana al Consorci de les Comarques Centrals que reclame prioritat per al desdoblament de la CV-60

Ontinyent demana al Consorci de les Comarques Centrals que reclame prioritat per al desdoblament de la CV-60

per Redacció_Linformador

La representant ontinyentina destaca la necessitat d’una actuació urgent que potencie la seguretat i facilite la connexió de La Vall d’Albaida amb la costa

L’Ajuntament d’Ontinyent ha demanat al Consorci de les Comarques Centrals Valencianes que reclame a la Generalitat Valenciana l’execució del desdoblament de la carretera CV-60 al tram l’Olleria-Terrateig. La representant ontinyentina al Consorci, la regidora Sayo Gandia, participava esta setmana a la Comissió Executiva de l’entitat que tenia lloc a la seua seu d’Ontinyent, on, entre altres assumptes, es tractaven els problemes que està trobant tant el desdoblament de la CV-60 com la connexió d’aquesta amb l’AP7 i la N-322.

Des de l’Ajuntament d’Ontinyent es plantejava a la resta d’entitats participants del Consorci(Ajuntaments d’Alcoi, Cocentaina, Dénia, Gandia, Ibi, Oliva, Tavernes de la Valldigna i Xàtiva; i les Mancomunitats de la Costera, La Canal de Navarrés i La Safor) la importància del desdoblament de la CV-60 “per seguretat de les persones, ja que periòdicament s’han de lamentar accidents com el del passat cap de setmana, ja que la carretera està plantejada per circular ràpid però no en doble sentit” i també “per la seua importància per al futur econòmic de La Vall d’Albaida, ja que és la principal comunicació d’Ontinyent i els municipis veïns amb la costa”.

La representant ontinyentina explicava que s’enten que el debat sobre la connexió amb l’AP7 és important per als municipis afectats per la mateixa, “però no podem deixar de costat ni desviar el debat sobre la prioritat del desdoblament d’un tram pensat per a ser autovia i que com apuntava esta setmana el diputat comarcal a la Diputació de València, Joan Sanchis, s’ha convertit tot ell en un punt negre”, assenyalava.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més