Inici Actualitat Xàtiva. S’incorporen 34 nous treballadors per als propers dos mesos mitjançant el conveni amb el SEPE i el romanent agrícola

Xàtiva. S’incorporen 34 nous treballadors per als propers dos mesos mitjançant el conveni amb el SEPE i el romanent agrícola

per Redacció_Linformador

La inversió d’aquesta subvenció per a Xàtiva en aquest any 2021 supera els 109.000 euros

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i el regidor d’Agricultura i Serveis Públics Ricardo Martínez han donat aquest matí la benvinguda als nous treballadors procedents del Conveni Agrícola amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Romanent Agrícola, que s’han incorporat hui a treballar.

Es tracta de 34 treballadors i treballadores, (26 peons i 6 capatassos pel que fa al conveni Agrícola del SEPE i 2 peons pel que fa al Romanent Agrícola), que realitzaran tasques agrícoles amb jornada completa durant els propers dos mesos gràcies a aquesta ajuda destinada a pal·liar la desocupació agrícola eventual i complementar la renda a través dels plans especials d’ocupació en zones rurals deprimides.

La inversió per a Xàtiva aquest any amb aquest programa és d’un total de 102.141 euros pel que fa al conveni Agrícola del SEPE i de 6.952 euros pel que fa al Romanent Agrícola, el que suma un total de 109.093 euros.

Els treballs que es realitzaran passen pel desenvolupament del medi rural, la conservació i el desenvolupament del patrimoni forestal i el medi ambient, així com la creació i millora d’infraestructures. S’actuarà en la neteja de camins rurals com ara camí Casa Pinta, El Pla, Carraixet, Branquizal, Sagres o Sorió.

«Vos donem la benvinguda i esperem que es trobeu a gust durant aquests dos mesos. Tenim molt de treball i sabem que aneu a donar-ho tot, però el més important és que es cuideu i que extremeu les precaucions perquè la pandèmia encara està ahi», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més