Inici Actualitat La Regidoria d’Esports de l’Alcúdia de Crespins celebra amb èxit la Gala de l’Esport 2021

La Regidoria d’Esports de l’Alcúdia de Crespins celebra amb èxit la Gala de l’Esport 2021

per Redacció_Linformador

L’acte, realitzat el passat 16 de juliol, va servir per a festejar el creixent teixit esportiu del municipi que tants triomfs ha aconseguit aquest any

Després d’un 2020 sense poder elogiar el teixit esportiu local, l’Alcúdia de Crespins va celebrar el passat dia 16 de juliol la Gala de l’Esport on es van reunir les autoritats polítiques municipals i els membres de les associacions esportives més populars del poble. El club de patinatge, el club de futbol, l’associació de columbicultura, el club de pàdel i el club de circ i dansa Fantasy són algunes de les moltes associacions esportives que es trobaven a la gala.

Com va apuntar el regidor d’esport Gerard Gimeno a la gala, l’objectiu d’aquesta “és valorar el treball i l’esforç tant dels esportistes com d’aquells que suporten els clubs del poble i destacar els mèrits assolits en cada categoría”. Aquest any hi ha hagut vint-i-una persones guardonades dins dels diferents clubs de la localitat, entre elles, Ana Sánchez del club de patinatge, Nicolás López del club de tenis; i Ximo Monteagudo i Mar Munera del club de pàdel.

A més, dins del club de circ i dansa Fantasy, es va guardonar a sis esportistes pels seus mèrits en diferents categories, tan individuals com en grup i en diferents disciplines de ball.

Cal destacar la menció especial a la gala d’Alexa Giménez, una jove alcudiana de 22 anys. L’homenatge de la veïna va ser per la seua dedicació a l’atletisme. A més de pertànyer a la selecció Valenciana de Cross individual i per aconseguir la sèptima posició al Campionat d’Espanya, celebrat a Nerja (Màlaga).

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més