Inici Actualitat L’Ajuntament de Canals atorga, en segona tanda, 64.200 euros del “Pla Resistir”

L’Ajuntament de Canals atorga, en segona tanda, 64.200 euros del “Pla Resistir”

per Redacció_Linformador

L’Ajuntament de Canals, mitjançant la Regidoria de Promoció Socioeconòmica, ha atorgat 64.206,38 euros en la segona tanda de les ajudes “Parèntesi”, incloses dins del “Pla Resistir”.

Un total de 28 empreses han sigut les beneficiàries en aquesta ocasió, després d’haver aportat la documentació correcta. En la primera tanda es van destinar 101.000 euros dels 330.000 euros totals. D’aquests diners sobrants, l’Ajuntament obrirà una segona convocatòria, entre finals d’agost i principis de setembre, que ajudarà als comerços relacionats amb el tèxtil, perruqueries i estètica, tota mena d’ensenyança acadèmica, impremtes, serveis fotogràfics, pirotècnia i comerços dedicats a la venda al detall, entre d’altres.

Cal recordar que aquesta ajuda està dirigida a microempreses i persones autònomes que han patit l’impacte de la pandèmia amb una dotació de 200 € per treballador i amb un màxim de 2.000 € per empresa o autònom.

L’Ajuntament de Canals proporcionarà tota la informació necessària quan arribe la data de la publicació.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més