Inici Actualitat Tres concerts en dos dies dins la programació de “Cultura de Barri”

Tres concerts en dos dies dins la programació de “Cultura de Barri”

per Redacció_Linformador

El regidor de Cultura agraeix la bona acollida a les activitats del cap de setmana, que han inclós actuacions musicals al Parc de Pere IV i el Teatre Echegaray

EL regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, Àlex Borrell, ha agraït a la ciutadania la bona acollida que està tenint la programació de “Cultura de Barri” que impulsa i coordina l’Ajuntament i que inclou nombroses activitats organitzades per les diferents associacions i entitats culturals locals.

El passat cap de setmana tenien lloc dos concerts al parc de Pere IV: un de l’Estiu Musical que organitza l’Agrupació Musical d’Ontinyent, divendres, a càrrec de la Intokables Big Band;  i un dissabte, a càrrec de “Las Vegas Jazz Band” organitzat per l’Ajuntament, amb la veu en directe d’Eva Romero. Dissabte, a més a més, tenia lloc al Teatre Echegaray un concert de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent amb el titol de “La veu de la trompeta”, dirigit per Jaume Blai Santonja, amb la participació del trompetista Lluis González i la soprano Francesca Calero, component del Cor Nacional d’Espanya.

Borrell destacava “l’alegria i esperança qne ens han transmés estes actuacions, que han estat d’un gran nivell artístic, que ha estat reconegut pel  públic asistent, al qual animem a continuar participant d’esta programació”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més