Inici Actualitat Dansa, música, contacontes i cinema a la tercera setmana de “Cultura de Barri”

Dansa, música, contacontes i cinema a la tercera setmana de “Cultura de Barri”

per Redacció_Linformador

La programació es reprén aquest dijous amb la pel·lícula infantilThe Croods i la primera de les actuacions de “Ontijazz”

Una eclèctica oferta amb dansa, música, contacontes i cinema protagonitza la tercera setmana de “Cultura de Barri”, iniciativa de l’Ajuntament d’Ontinyent per apropar la cultura a tots els barris de la ciutat durant els mesos d’estiu, en col·laboració amb associacions i entitats locals.

La programació d’esta setmana comença en la nit de dijous 22 de juliol amb dues activitats: a les 22.00 hores amb la projecció de la pel·lícula infantil The Croods al pati del col·legi Vicent Gironés, i a les 23:00 la primera de les actuacions de “Ontijazz” a la Plaça de la Concepció, amb el grup S.A. for Dixieland i l’espectacle musical “Un viaje a través del Missisipi”.

La vesprada de divendres hi haurà un contacontes pera públic adult a la cúpula del Benarrai, el titolat “Amapola y Limón” Cuentos Sefardíes narrat per Carles Garcia, amb música de Jota Martínez, a partir de les 19:30 hores. També sivendres 23 de juliol hi haurà un concert de corda a càrrec de l’Agrupació Musical d’Ontinyent al pati del Palau de la Vila a les 23:00 hores. Pel que fa a dissabte, 24 de juliol, la programació comença a la Plaça de l’Ajuntament a les 19:30 hores amb l’actuació del Grup de Danses d’Ontinyent amb la Rondalla “La Comarcal”, i segueix a les 20:30 hores amb un concert de la Colla de Xirimites i Tabals El Regall a la Plaça de Sant Domingo. A més, aquest mateix dissabte a les 23.00, La Glorieta rep l’actuació del quartet musical Divina’s Lyric Pop organitzada per la Regidoria de Majors Actius dins de la programació de “Cultura de Barri”.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava la ciutadania d’Ontinyent “a continuar gaudint de la completa i variada programació de “Cultura de Barri” amb totes les mesures de seguretat i fent costat a les associacions culturals locals”, afirmava.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més