Inici Actualitat Ontinyent cedeix l’aulari de Sant Rafel a la Conselleria d’Educació per impartir classes de l’Escola Oficial d’Idiomes

Ontinyent cedeix l’aulari de Sant Rafel a la Conselleria d’Educació per impartir classes de l’Escola Oficial d’Idiomes

per Redacció_Linformador

Enguany s’espera que arribe el nomenament de la seu independent per a l’EOI- Ontinyent “Empar Granell”

Ontinyent disposarà en breu d’una escola oficial d’idiomes pròpia, com va assenyalar el Director General, Ruben Trenzano en juliol de 2021, ara justament fa un any. L’Ajuntament d’Ontinyent segueix amb els treballs per instaurar esta seu, i dins de l’atenció a les demandes de la Conselleria d’Educació a tal efecte, va a cedir l’aulari de Sant Rafel per impartir les classes dels grups de matí.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que  “la cessió de l’aulari de Sant Rafel mostra la voluntat ferma d’aquest equip de govern per assolir una demanda històrica per a Ontinyent com és la seu independent de l’EOI, que esta ja apunt de fer-se realitat”. També destacava i agraïa la col·laboració de l’equip directiu de l’EOI Xàtiva així com a la Conselleria d’Educació la predisposició per atendre una reivindicació de tota la ciutadania i entramat social d’Ontinyent.

En el curs 2021/2022 que començarà el pròxim 27 de setembre l’Escola Oficial d’Idiomes d’Ontinyent impartirà classe en horari matinal. Aquest grup és de nivell B1 d’anglès i s’impartirà a l’aulari de Sant Rafel. Pel que fa a la resta d’estudis en aquest curs 21/22 es manté tota l’oferta d’idiomes i grups a Ontinyent respecte el curs anterior. La resta de grups i classes vespertines continuaran impartint-se en l’IES Pou Clar.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Ontinyent ha resolt totes les peticions que han estat demandades des de la Conselleria, per les quals, a més d’habilitar-se un espai municipal per a les classes dels grups de matí, han inclós l’enviament d’un esborrany de conveni de col·laboració, així com escollir un nom per a la futura EOI, que per unanimitat del Consell Escolar Municipal serà EOI Ontinyent “Empar Granell” seguint la proposta de l’Alcalde, Jorge Rodriguez.

Comissió d’Escolarització d’Infantil i Primària

Per altra banda, també en l’àmbit educatiu, aquesta setmana s’ha portat a terme una comissió d’escolarització a Ontinyent per analitzar el procés de matrícula en Educació Infantil i Educació Primària. En aquest procés el 100% de les demandes de les families en 3 anys han estat admeses en la seua primera opció. Pel que fa a la resta de nivells han estat ateses en les primeres opcions, inclòs en dos anys, que s’ha baremat dins de les demandes quedant vacants lliures en centres escolars que poden ser sol·licitades.

Des de l’Ajuntament s’ha recordat que existeixen vacants en les escoles d’Ontinyent per a la matrícula sobrevinguda de persones que arriben a la ciutat amb xiquets i xiquetes en edat d’escolarització obligatòria i en les aules de 2 anys, sent necessari acudir al Departament d’Educació per poder sol·licitar alguna plaça vacant. Óscar Borrell, agraïa la tasca dels centres en aquest procés i posava de relleu que a Ontinyent haja hagut un 100% d’admesos en 3 anys en la primera escola demanada per les famílies.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més