Inici Actualitat Ontinyent rep 9.000 euros de l’IVAJ per finançar els programes de la Regidoria de Joventut de l’any 2021

Ontinyent rep 9.000 euros de l’IVAJ per finançar els programes de la Regidoria de Joventut de l’any 2021

per Redacció_Linformador

Joventut subvencionarà les activitats del Fòrum Jove, Estiu Jove i el Programa de Corresponsals Juvenils i alumnat actiu als instituts de la ciutat

Ontinyent rep 9.000 euros d’una subvenció de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) per finançar els programes organitzats per la Regidoria de Joventut de 2021, segons consta a una resolució feta pública esta setmana per l’IVAJ. El regidor de Joventut, Jordi Vallés, destacava que la subvenció gestionada amb l’IVAJ, “ens ajuda a mantenir la programació que venim oferint, amb una oferta variada i plantejada tenint en compte les demandes i preferències que ens fa la mateixa gent jove, i que en tots els casos fomenten l’activitat i l’aprofitament del temps d’oci d’aquest sector de la població”, manifestava.

En conceet, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent impulsa activitats d’oci educatiu dins de la programació anual de Joventut, com ara el Programa de Corresponsals Juvenils i alumnat actiu als IES d’educació secundària, les activitats del Fòrum Jove i les accions d’oci educatiu Estiu Jove 2021. Sobre aquesta última, la programació de l’Estiu Jove, la regidoria ha organitzat per aquest divendres 23 de juliol una activitat «Multiaventura» amb 30 places disponibles, que es van exhaurir molt ràpidament.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més