Inici Actualitat Ontinyent disposa un servei de bus a la platja a preu reduit per afavorir la mobilitat sostenible i independent

Ontinyent disposa un servei de bus a la platja a preu reduit per afavorir la mobilitat sostenible i independent

per Redacció_Linformador

«Els diumenges a la platja» comunicarà la ciutat amb Gandia tots els caps de setmana del mes d’agost

L’Ajuntament d’Ontinyent ha disposat per als diumenges del mes d’agost un bus extraordinari que permetrà a la ciutadania desplaçar-se a la platja de Gandia a preu reduït. Els tiquets per a l’activitat «Els diumenges a la Platja»  es posen a la venda a partir del dilluns 26 de juliol pel preu simbòlic de 5 euros per al viatge d’anada i tornada en un autobús amb aforament reduït i mesures de seguretat anticovid.

L’activitat està organitzada per la regidoria de Transport Públic, des de la qual, la seua responsable, la regidor Inma Ibáñez, explicava que “volem facilitar el viatge a la platja a persones que no tenen possibilitat, comoditat o independència per fer-ho, i a més fer-ho de manera més sostenible que en cotxe”. Els desplaçaments estan programats per a cada diumenge del mes d’agost a partir del dia 1, i els tiquets es podran adquirir des de dilluns 26 de juliol, podent ampliar-se la informació al telèfon  634 79 88 94.

Cal recordar que esta activitat, que es va posar en marxa per primera volta fa dos anys amb molt bona acollisa, es va haver de suspendre l’estiu passat per la pandèmia. Enguany s’ha organitzat amb totes les precaucions que regeixen les autoritats sanitàries, a més d’un aforament reduït amb 60 places inicials, amb la possibilitat de fletar un altre autobús si la demanda és alta. A més, per evitar aglomeracions, l’autobús farà dues parades per arreplegar la ciutadania; una a la Plaça del Barranquet, davant del Centre de Salut i l’altra a Daniel Gil 33. L’hora d’eixida cap a Gandia serà a les 9 del matí i la tornada a Ontineynt les 19.00 de la vesprada.

Ibañez també ha recomanat que els i les assistents porten de casa un «kit» per mantenir les distàncies a la platja: «S’aconsella portar quatre estaques i un cordell per fer el perímetre de seguretat al voltant de la zona on cadascú estiga per garantir els metres necessaris per a evitar el contagi. Tot i això, a la mateixa platja de Gandia es pot adquirir un d’aquests «kits» per 3 euros», explicava Ibañez.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més