Inici Actualitat La fusió d’òpera, pop i rock del grup “Divina’s” reuneix 200 persones a la Glorieta d’Ontinyent

La fusió d’òpera, pop i rock del grup “Divina’s” reuneix 200 persones a la Glorieta d’Ontinyent

per Redacció_Linformador

Àlex Borrell destaca que l’aposta de  “Cultura de Barri” pels espais oberts permet gaudir de la programació de forma segura

La fusió d’òpera, pop i rock del grup “Divina’s” reunia al voltant de 200 persones el passat dissabte a la Glorieta d’Ontinyent. L’actuació formava part tant de la programació de «Majors Actius» com de «Cultura de Barri», la programació cultural que impulsa i coordina l’Ajuntament aquest mes de juliol, i a la que participen també diferents associacions i entitats culturals locals.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “ha estat un cap de setmana molt complet, ja que a més d’esta actuació a la Glorieta vam tenir un interessant contacontes per a adults a la cúpula de Benarrai, l’actuació del Grup de Danses d’Ontinyent amb la Rondalla “La Comarcal” a la Plaça de l’Ajuntament, o un concert de la Colla de Xirimites i Tabals El Regall a la Plaça de Sant Domingo. Tot espais oberts i repartits per la ciutat, per tal de poder gaudir de la cultura de manera segura, al temps que seguim fent costat tant a les associacions culturals locals i als i les professionals del sector”, assenyalava.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més