Inici Actualitat L’Ajuntament de Canals rep la subvenció de la Conselleria de Treball per a dur a terme el Taller d’Ocupació “El Torreó VII”

L’Ajuntament de Canals rep la subvenció de la Conselleria de Treball per a dur a terme el Taller d’Ocupació “El Torreó VII”

per Redacció_Linformador

L’Ajuntament de Canals ja treballa en el nou Taller d’Ocupació “El Torreó VII”, del qual es beneficiaran 20 persones aturades del municipi.

Aquest programa formatiu-ocupacional impartirà els certificats professionals de primer i segon nivell en “Activitats auxiliars en vivers, jardins i instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes” i  en “Operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbrica i fàbriques d’obra de paleta” amb la tasca laboral directament relacionada amb aquesta proposta educativa.

Un total de 20 persones aturades, 10 per especialitat, se’n beneficiaran d’aquests tallers de 1920 hores de formació al llarg de l’any de durada d’aquests. El projecte   ascendeix a 482.716’80 euros, i està subvencionat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Aquelles persones que opten a algun dels cinc llocs de gestió del Taller (1 director, 3 professors i 1 administratiu) poden consultar les bases generals al web de transparència de l’Ajuntament de Canals. El procés de selecció del personal docent es durà a terme del 26 al 30 de juliol.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més