Inici Actualitat El Consell de les Dones fa balanç de la fase participativa del Pla d’Igualtat promogut per l’Ajuntament de Xàtiva

El Consell de les Dones fa balanç de la fase participativa del Pla d’Igualtat promogut per l’Ajuntament de Xàtiva

per Redacció_Linformador

Un total de 84 persones han participat en els 8 tallers de participació que s’han realitzat durant les darreres setmanes

La passada setmana va tindre lloc a la Casa de Cultura una reunió del Consell de les Dones en la qual es va valorar i informar sobre la segona fase del Pla Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva, corresponent a la fase participativa, i on es va presentar un document de síntesi amb tota la informació.

En aquesta fase han participat un total de 84 persones entre els 8 tallers de participació diferents que s’han realitzat amb temes com ara la coeducació, els homes per la igualtat, les dones visibles, cultura i festes, personal tècnic i polític de l’Ajuntament, el protocol de seguiment del protocol de violència de gènere, esports i temps lliure i emprenedoria i treball.

«La valoració ha estat molt positiva, no solament pel nombre de participació sinó també pel tipus, perquè han sigut persones que normalment no participen de les decisions de la Casa de les Dones i de la regidoria d’Igualtat», ha manifestat la regidora d’Igualtat Lena Baraza, qui ha destacat que «eixa és la intenció del Pla d’Igualtat, que siga el reflex de la societat xativina i de la ciutadania en conjunt».

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més