Inici Actualitat L’Ajuntament de Canals organitza unes jornades sobre el compostatge domèstic

L’Ajuntament de Canals organitza unes jornades sobre el compostatge domèstic

per Redacció_Linformador

Les regidories de Serveis Municipals i Medi Ambient de l’Ajuntament de Canals, amb la col·laboració del consorci de residus COR, van organitzar el passat dimecres 21 de juliol la jornada informativa sobre el compostatge domèstic.

Amb aquestes activitats els veïns i veïnes aprenen a autogestionar el reciclatge del fem orgànic de casa. En aquesta jornada els van explicar el procés i els beneficis que comporta aquest tipus de reciclatge, tant en l’àmbit econòmic i material per a la família, com, fonamentalment, en l’àmbit mediambiental.

Posteriorment, el dimecres 28 de juliol, tindrà lloc, a la tercera planta de la Casa de la Cultura Ca Don José, el taller pràctic de compostatge domèstic on les persones participants adquiriran els coneixements bàsics necessaris per a poder compostar les restes de menjar gràcies al compostador que subministrarà el consorci de residus COR.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més