Inici Actualitat Espectacle “Tic Toc Party” a Canals

Espectacle “Tic Toc Party” a Canals

per Redacció_Linformador

El dissabte, 31 de juliol, al pati CEIP José Mollá tindrà lloc l’espectacle, que va ser ajornat, “Tic Toc Party” inclòs dins de l’activitat “EL PATI, CANALS CULTURAL”.

L’empresa “Eventime Producciones” serà l’encarregada de dur a terme aquest espectacle innovador. La seua finalitat és fer partícips als més joves de la localitat i voltants en aquest show  on caldrà interactuar amb cantants en directe i ballarins i també hi haurà una pantalla LED on es projectaran, d’una banda, les coreografies més conegudes d’aquesta xarxa social i en l’altra, els participants que millor ballen. La música pop, reggaeton, trap, pop llatí i música urbana entre d’altres jugaran un paper molt important en el que serà la primer festa de “Tic Toc” nacional.

Cal recordar que aquest espectacle serà a les 22 hores amb entrada lliure i gratuïta i complint amb les mesures de la normativa COVID-19 amb parcel·les dividides en grups reduïts.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més