Inici Actualitat Grup de Percussió i Dolçaines La Colla d’Ontinyent

Grup de Percussió i Dolçaines La Colla d’Ontinyent

per Redacció_Linformador

“El Grup de Percussió i Dolçaines La Colla d’Ontinyent”, recupera la seua activitat musical oferint el proper dissabte 31 de Juliol a les 23:00 hores el seu tradicional CONCERT D’ESTIU” en esta ocasió a la Plaça de La Concepció d’Ontinyent.

Emmarcat en la XVIII CAMPANYA DE CONCERTS D’INTERCANVIS 2021 que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i amb l’habitual suport de l’Ajuntament d’Ontinyent, La Colla oferirà un Concert de Música Festera amb un repertori integrament format per obres escrites per a agrupacions de dolçaines, metalls i percussió, comptant amb la inestimable col·laboració dels metalls de la Banda Simfònica d’Ontinyent “Tot per la Música”.

Malgrat realitzar-se a l’aire lliure, el recinte en el que es realitzarà el concert estarà acotat i l’entrada limitada fins cobrir aforament, mantenint-se en tot moment les mesures de seguretat i distanciament necessàries per a poder gaudir del concert amb les màximes garanties. 

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més