Inici Actualitat Ontinyent posa a la venda aquest divendres les entrades per als concerts de “Zoo” i “Smoking Souls”

Ontinyent posa a la venda aquest divendres les entrades per als concerts de “Zoo” i “Smoking Souls”

per Redacció_Linformador

Es podran adquirir per separat o amb un abonament conjunt per 20 euros que permetrà assistir a les dues actuacions

L’Ajuntament d’Ontinyent traurà a la venda aquest divendres les entrades per als concerts dels grups “Zoo” i “Smoking Souls” incloses a la programació d’enguany de “Ontinyent en Concert”. Les entrades es podran adquirir a la plataforma

entradasparaeventos.es de manera separada (“Zoo” per 17 euros i “Smoking Souls” per 7 euros), amb la possibilitat d’adquirir un abonament conjunt per als dos concerts per 20 euros.

Cal recordar que el grup pegolí de rock alternatiu “Smoking Souls” actuarà dijous 19 d’agost a les 23:00 hores, a l’Esplanada de Tortosa i Delgado; el mateix lloc on dissabte 21 d’agost tindrà lloc el concert dels gandiencs “Zoo”, en un espectacle que barrejarà rap, breakbeat, rock i ska amb ritmes electrònics i lletres sobre qüestions d’actualitat. La regidora de Festes, Àngels Muñoz, recordava que estes dues són les úniques actuacions no gratuïtes de les 6 que tindran lloc dins “Ontinyent en Concert”, un cicle “perquè el públic de totes les edats puga gaudir d’uns dies d’agost en què no tindrem festes, però sí alguns actes de la Societat de Festers i activitats lúdiques organitzades per l’Ajuntament com aquestes, sempre de manera segura, en espais oberts i atenent a les indicacions de les autoritat sanitàries”.

Cal recordar que a més d’estes dues actuacions, “Ontinyent en Concert” oferirà una « Tik Tok party » per a públic adolescent a l’Esplanada de Tortosa i Delgado (dijous 19 d’agost a les 20:00 hores); l’espectacle “Con Mucho Gusto 25 años” a la Glorieta(divendres 20 a les 22:30 hores); i dues actuacions diumenge 22 a l’estacionament de la Paduana:  l’espectacle “La Rosa Encantada” per a públic familiar a les 18:00 i el musical “Como hemos cambiado” a les 22:30 hores. Des de la regidoria es recordava que tota la programació i els seus horaris estan condicionats a l’evolució de la pandèmia, a les indicacions i recomanacions que es facen des de salut pública i a l’existència o no d’un toc de queda.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més