Inici Actualitat Xàtiva rep una subvenció de més de 13.500 euros per a activitats de joventut aconseguint la màxima puntuació

Xàtiva rep una subvenció de més de 13.500 euros per a activitats de joventut aconseguint la màxima puntuació

per Redacció_Linformador

La capital de la Costera ha percebut la quantitat màxima segons el grup al qual pertany i a la classificació per nombre de població

L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut una subvenció de 13.572,33 euros per part de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) destinada a les activitats del programa de joventut del present any 2021, sent el municipi amb major puntuació aconseguida.

Aquestes ajudes van dirigides a la realització d’activitats d’oci educatiu, promoció del voluntariat, programes d’aprenentatge-servei de Fòrum Jove, i la resolució ha estat publicada en els darrers dies.

Cal destacar que Xàtiva ha rebut la quantitat màxima a percebre segons el grup al qual pertany i la classificació per nombre de població al municipi, obtenint un total de 100 punts que correspon a la màxima puntuació.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més