Inici Actualitat La IV Mostra d’Art Urbà torna a l’Alcúdia de Crespins al mes de setembre

La IV Mostra d’Art Urbà torna a l’Alcúdia de Crespins al mes de setembre

per Redacció_Linformador

Les bases de la mostra estan penjades a la pàgina web i la inscripció per a participar serà a partir de l’1 d’agost fins al 31 d’agost

Després que l’any passat haguera de suspendre’s a conseqüència de la pandèmia, aquest any sí que torna a l’Alcúdia de Crespins la IV Mostra d’Art Urbà organitzada per la Regidoria d’Urbanisme i Medi Ambient. L’esdeveniment artístic se celebrarà del 28 de setembre al 2 d’octubre i igual que en les darreres edicions té l’objectiu d’obrir el poble a l’art urbà i canviar-li la mirada en alguns dels llocs més deteriorats.

Les bases de la mostra han sigut ja presentades, i en elles s’explica que els i les artistes seleccionades comptaran amb un espai reservat per a realitzar la seua tècnica artística. Així mateix, cada participant tindrà una dotació amb material fungible de 200 € per a la realització del mateix mural de la IV MAUAC. A més a més, cada artista rebrà a càrrec de l’organització des del sopar del dia 28 de setembre fins al del dissabte 2 d’octubre a hora de dinar. L’Ajuntament també donarà allotjament als participants el més prop possible del poble, compartint l’habitatge amb la resta de participants de la IV MAUAC. El guanyador rebrà un premi de 1000 €.

La inscripció per a participar en la Mostra d’Art Urbà serà a partir del dia 1 d’agost fins al 31 d’agost de 2021 (ambdós inclosos). Per fer efectiva la inscripció es deurà implementar la fitxa d’inscripció, annexada al final de les bases que es troben tant a la web de l’Ajuntament com al portal de transparència. La recepció de les sol·licituds es realitzaran únicament en format electrònic mitjançant l’enviament de la documentació per correu electrònic: mauacrespins@gmail.com

Finalment, segons ha explicat Jordi Caparrós, regidor responsable de la iniciativa, després d’una parada d’un any per la Covid “estem satisfets pel fet que torne la tradició de portar l’art als nostres carrers”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més