Inici Actualitat L’Ajuntament de Canals i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Canals signen un conveni de col·laboració per valor de 250.000 euros

L’Ajuntament de Canals i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Canals signen un conveni de col·laboració per valor de 250.000 euros

per Redacció_Linformador

L’Ajuntament de Canals i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Canals (ASSOCIEM) signen un conveni de col·laboració amb el que s’injectaran 250.000 euros per a la reactivació del consum en el comerç local amb la campanya “ET TOCA, TRIA CANALS!”

Amb aquesta campanya es repartiran 11.000 bons de consum per valor de 20 euros cadascun.

La finalitat, d’aquests BONS CONSUMS, és promocionar i dinamitzar el sector comercial local de Canals, estimulant les compres durant el període de vigència d’aquesta campanya, conscienciant als consumidors de la contribució al comerç de la població.

Cada BO CONSUM tindrà un valor de 20 euros per a l’adquisició de béns i serveis  en la xarxa d’establiments adherits a la campanya. El requisit fonamental serà realitzar una compra mínima prèvia de 30 euros. No es permetrà més d’un BO CONSUM per persona. Com a novetat, els consumidors podran adquirir aquest BO de manera virtual mitjançant una plataforma i també de manera presencial en la seu d’ASSOCIEM.

Els comerços s’adheriran al programa mitjançant una sol·licitud que es posarà en marxa l’endemà de la signatura del conveni amb un termini de 10 dies hàbils.

Aquesta campanya durarà fins al 30 de setembre de 2022, però des d’ASSOCIEM declaraven que “esperem que s’acaben els BONS com més prompte millor perquè és fonamental ajudar als comerços de Canals a recuperar-se després de la crisi sanitària”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més