Inici Actualitat L’Ajuntament de La Llosa de Ranes ha organitzat un Agost cultural

L’Ajuntament de La Llosa de Ranes ha organitzat un Agost cultural

per Redacció_Linformador

En ell gaudirem de nits de teatre tant el dissabte 7 amb Gaudium teatre i la seua obra “Faustiniano i cornamenta”, com el diumenge 8 amb el grup Pla i revés amb la seua obra “Imperfectes coneguts”, tots dos a les 22.15h a la pista del poliesportiu.

El divendres de la setmana següent, dia 13, a l’auditori Mestre Vicent Tortosa a les 20.30h podrem assistir a un concert de Nostrum Camerata.

Les dues nits següents, dies 14 i 15, tornant a la pista del poliesportiu en el mateix horari, 22:15h, podrem veure les pel·lícules Wonder i Ferdinand.

Per al concert d’In vivo Lyric pop del 20 d’agost a les 22.15h haurem d’acudir al carrer Jaume I, així com el dia 21, per a gaudir del concert a càrrec de la centenària Societat Musical de La Llosa de Ranes. Per últim, el dia 22 a les 22.15h al carrer Jaume I podrem delectar-nos amb el grup de danses Ras i Pla juntament amb la rondalla.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més