Inici Actualitat Ontinyent finalitza les escoles d’estius amb la participació de 1.000 xiquetes i xiquets

Ontinyent finalitza les escoles d’estius amb la participació de 1.000 xiquetes i xiquets

per Redacció_Linformador

El Poliesportiu i la Piscina Coberta municipals han acollit, per primera vegada, 13 escoles d’estiu durant tot el mes de juliol

Un total de 1.000 xiquetes i xiquets han participat a les escoles d’estiu organitzades pels clubs i associacions de la ciutat i que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament d’ontinyent. En les escoles municipals d’aquest estiu han participat el Club Triatló Ontinyent; el Club Gimnasia Rítmica Deportivo Ontinyent; el Club Deportivo Esport Base Ontinyent; el CAVA Ontinyent; el Club Voleibol Amateur Ontinyent VAO; el Club de Pilota Valenciana; el Club Natació Ontinyent; el Club Ontinyent 1931 CF; el Club Martínez Valls Bàsquet; el Club Tenis i Pàdel Poliesportiu així com diverses escoles d’estiu en la Piscina Coberta Municipal. En total, s’han organitzat fins a 13 escoles d’estiu, xifra rècord, al Poliesportiu, la Piscina Coberta Municipal i altres espais municipals.

El regidor d’Esports, Òscar Borrell, explicava que davant  la pandèmia provocada per la Covid-19, “ha estat un repte per als clubs i associacions d’Ontinyent l’organització d’aquestes escoles d’estiu”. Per garantir la seguretat del jovent, les escoles del Poliesportiu i la Piscina Coberta Municipal s’han organitzat grups reduïts d’un màxim de 15 xiquets i xiquetes per garantir la distància de seguretat durant el desenvolupament de les activitats i seguint les restriccions d’aforament establertes per la Conselleria de Sanitat. Borrell indicia que “aquestes mesures ens han permès continuar fomentant la pràctica esportiva de forma segura, ja que és essencial oferir aquesta educació no reglada; tant per la socialització de les xiquetes i xiquets com per la conciliació laboral de les famílies”.

Borrell ha agraït els clubs i les associacions esportives de la ciutat la “implicació i les ganes de dur endavant les escoles d’estiu tot i la dificultat de complir la normativa anticovid amb infants”. En aquest sentit, des de el Club Tenis Poliesportiu, Manolo Salvador, valorava molt positivament la resposta de tots el xiquets i xiquetes i convidava a continuar donant suport també a les escoles esportives d’Ontinyent durant l’hivern. Així mateix, des de l’Escola d’Estiu de la FEBO també tenien paraules d’agraïment per a l’Ajuntament per haver pogut llogat grans instal·lacions i poder “dur a terme totes les activitats de manera segura per als xiquetes i xiquets, però també per tots els que treballem amb ells”, concloïen.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més