Inici Actualitat Transparència de la Diputació concedix ajudes per un milió d’euros

Transparència de la Diputació concedix ajudes per un milió d’euros

per Redacció_Linformador
  • La delegació de Govern Obert i Participació de la Diputació de València concedix un milió d’euros per a finançar 138 projectes per al foment de la participació ciutadana, la transparència i el bon govern

La Diputació de València, a través de la delegació de Govern Obert i Participació, ha concedit 1.000.000 d’euros per a finançar 138 projectes per al foment de la participació ciutadana, la transparència i el bon govern.

Els projectes han sigut tramitats per la Diputació de València en el marc de l’acord de cooperació signat amb la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, la resolució de la qual s’ha publicat en el BOP núm. 145 de 29 de juliol de 2021.

En la modalitat de participació s’han subvencionat 69 projectes per a afavorir l’associacionisme, per a l’elaboració de plans municipals d’infància i adolescència, així com creació de consells participatius de cultura i igualtat, redacció i aprovació de reglaments de govern obert i, com en anys anteriors, la implementació, cada vegada més generalitzada, dels pressupostos participatius.

Quant a la modalitat de transparencia, se subvencionen 69 projectes de visors pressupostaris i portals web, garantint en tot cas l’accessibilitat universal i projectes relacionats amb el foment de la cultura de la transparència que són, de nou, els més nombrosos en esta convocatòria.

Per a la diputada de Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer, “esta convocatòria és emmarca dins de la col·laboració institucional amb la conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica per a avançar conjuntament en polítiques de transparència, bon govern i participació ciutadana en les nostres institucions locals, facilitant la tramitació administrativa del procés de concessió evitant duplicitats en la gestió”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més