Inici Actualitat Més de 280 veïns i veïnes d’Ontinyent participen en el procés de participació de disseny de la Plaça de la Concepció

Més de 280 veïns i veïnes d’Ontinyent participen en el procés de participació de disseny de la Plaça de la Concepció

per Redacció_Linformador

Joan Sanchis agraeix a la ciutadania la seua participació activa per dissenyar “conjuntament” un espai que tinga en compte totes les sensibilitats

Un total de 283 veïns i veïnes d’Ontinyent han participat al procés de participació encetat per dissenyar la remodelació de la Plaça de la Concepció, i que finalitzava aquest divendres. El regidor de Territori, Joan Sanchis, agraïa a la ciutadania la seua “participació activa en aquest procés que permetrà dissenyar conjuntament un espai emblemàtic com és la Plaça de la Concepció” i, incidia que gràcies a la ciutadania “tindrem una futura Plaça de la Concepció que comptarà el màxim consens possible”.

Així, el procés participatiu que ha estat obert des del 15 de juliol ha posat a disposició de la ciutadania diversos canals de participació per “facilitar a la ciutadania el plantejament de suggeriments i millores”, remarcava Sanchis. En concret, la ciutadania ha pogut registrar les seues propostes a través de la pàgina web ontinyentparticipa.es, de la bústia ciutadana instal·lada a l’exposició del projecte al Museu del Tèxtil Valencià on també es podia consultar l’esborrany del projecte, a través del taller participatiu del passat dilluns o de l’enquesta en línia disponible a la web d’Ontinyent participa.

Durant aquests dies s’han rebut un total 302 propostes, la majoria de les quals van dirigides a aspectes com ara el tipus de paviment, l’arbrat, la il·luminació, l’aparcament, la distribució de les dues “bandejes”, els accessos o el mobiliari. També s’ha proposat que es mantinga el mosaic en “zig-zag” característic de la plaça, que es plante un màstil per penjar banderes oficials o que s’incloga una font. De la mateixa manera apareixen propostes com ara que s’augmente l’espai per als vianants i també que es mantinga l’accés amb vehicle al carrer Major.

Sanchis exposava que durant aquestes setmanes des del Govern d’Ontinyent “hem realitzat un exercici de transparència perquè volem una ciutat oberta i amable, que tinga en compte en el disseny dels nostres espais totes les sensibilitats”, indicava.

Una vegada finalitzada la fase de recepció de propostes i suggeriments, l’equip redactor del projecte procedirà a estudiar i treballar sobre les propostes presentades, les quals serviran de base per a redactar el projecte final, el qual tornarà a ser exposat a la ciutadania.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més