Inici Actualitat Obert el termini d’inscripció per al “XXIII Trofeu Frontenis Fira de Canals”

Obert el termini d’inscripció per al “XXIII Trofeu Frontenis Fira de Canals”

per Redacció_Linformador

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals i el Club de Frontenis de la població celebren, com és habitual, el “XXIII Trofeu Frontenis Fira de Canals” que tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 d’agost al frontó del poliesportiu municipal de Canals.

El termini d’inscripció està obert i durarà fins al 21 d’agost. El preu de la inscripció serà de 30 euros per parella. Les persones interessades hauran de cridar al telèfon 666.678.821 per a inscriure’s. Tots els participants rebran una samarreta de la competició.

Es repartiran un total de 460 euros en premis. Entre els guardons destaquen el primer premi amb una dotació de 180 euros; el segon amb 100 euros i el tercer amb 50 euros. Tots ells acompanyats del trofeu del campionat.

Aquesta nova edició està inclosa dins de les activitats esportives de la fira de  setembre de Canals. En ell, hi participaran 16 parelles dividides en grups de quatre, d’aquests, en passaran dues parelles al quadre principal i dues al grup de consolació. La final es disputarà el diumenge 29 d’agost a partir de les 18 hores.

Com els horaris dels partits acabaran a la mitjanit, els organitzadors tindran en compte, quan arribe el moment, l’establiment del toc de queda. En cas d’haver-hi, la competició començaria el dijous 26 d’agost amb el propòsit d’avançar l’horari de la fi dels partits.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més