Inici Actualitat Ontinyent dedica una ruta teatralitzada a la Duquesa d’Almodòvar aquest mes d’agost

Ontinyent dedica una ruta teatralitzada a la Duquesa d’Almodòvar aquest mes d’agost

per Redacció_Linformador

El calendari de rutes guiades de la regidoria de Turisme també inclou una visita als refugis antiaeris, senderisme aquàtic pel Clariano o una visita cultural al barri de La Vila

Ontinyent continua amb el calendari de rutes guiades que organitza la regidoria de Turisme, i que inclourà fins a 5 cites per al mes d’agost. Una de les més destacades és la que tindrà lloc dissabte 28 d’agost, dedicada a la Duquesa d’Almodòvar, que dona nom al conegut Palau on es troba el Saló de Plens Municipal, l’exposició de Gegants i Cabets o la Tourist Info.

Esta ruta teatralitzada, titolada “La duquessa d’Almodòvar, una dona avançada al seu temps” serà nocturna,  i permetrà conèixer mes sobre esta dona que va viure en l’època de les guerres napoleòniques, fascinada per la Il·lustració, amb idees reformistes sobre la igualtat i la llibertat, i una vida plena de llegendes negres i que finalment va suposar una autèntica revolució pel que fa al seu testament, donant-ho tot a orfes i per a construir escoles. Abans,  aquest diumenge 1 d’agost es feia una visita als refugis antiaeris de la ciutat i els diumenges 8 i 15 s’oferirà senderisme aquàtic i guiat per Riu Clariano. També diumenge 22 d’agost es farà una visita cultural al barri medieval de La Vila.

La regidora de l’àrea, Sayo Gandia, agraïa la bona acollida que esta tenint la programació durant tot l’any i animava al veïnat tant d’Ontinyent com de les comarques veïnes “a gaudir del turisme sostenible i no massiu”. Cal recordar que totes aquestes rutes guiades tenen places limitades, i una durada d’entre 2 i 3 hores, en les que s’hauran de respectar les mesures de seguretat i higiene establides en cada moment, i l’obertura de places s’obri el dia 1 del mes anterior a cada ruta. Per inscriure’s o ampliar informació cal telefonar al 962 916 090, enviar un correu electrònic a ontinyent@touristinfo.net o a l’oficina Tourist Info Ontinyent Pl. de Sant Roc, 2 (Palau de la Vila), Ontinyent.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més