Inici Actualitat Canals serà una de les seus del “Trofeu Diputació de Frontó”

Canals serà una de les seus del “Trofeu Diputació de Frontó”

per Redacció_Linformador

El “XVI Trofeu Diputació de València de Frontó”, que es celebra del 17 de juliol al 29 d’agost, reuneix en aquesta edició a les grans estreles del trinquet. Els millors jugadors de la modalitat de raspall i escala i corda deixaran de costat, temporalment, les seues modalitats per a competir en els diferents frontons de la província.

El frontó del poliesportiu municipal de Canals albergarà el pròxim 18 d’agost, a les 19 hores, la partida  formada per les parelles Puchol II i Bueno i José Salvador i Álex de Paterna.

Les diverses localitats de la Comunitat Valenciana gaudiran de les partides que oferiran les cinc parelles que competiran en la fase regular en la qual s’enfrontaran tots contra tots. Els dos millors classificats jugaran la final el 4 de setembre a la població d’Almussafes.

Un dels majors atractius d’aquesta edició serà la presència de l’actual campió de la modalitat de raspall Tonet IV. Les parelles estaran formades per Puchol II i Bueno; Per Roc II i Roberto; De la Vega i Adrián de Quart; José Salvador i Álex de Paterna i Genovés i Tonet IV.

El vicepresident de la Fundació de Pilota, Joan Alepuz, ha afirmat que “el campionat de frontó és el que més s’adequa als objectius de vertebrar el territori i augmentar la visibilitat dels pobles, ja que viatja per gran part de la geografia valenciana”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més