Inici Actualitat La pel·lícula “Green Book” enceta el nou cicle del cinema d’estiu de Canals

La pel·lícula “Green Book” enceta el nou cicle del cinema d’estiu de Canals

per Redacció_Linformador

Aquest dijous, 5 d’agost a les 22 hores, en el pati del CEIP Calixte III comença el nou cicle dedicat al CINEMA EN MASCULÍ amb la pel·lícula americana “Green Book” dirigida per Peter Farrelly.

La història, basada en fets reals, conta la vida de l’italià Tony Lip, en 1962, quan és contractat per un virtuós pianista negre anomenat Don Shirley. Els dos emprendran un viatge per a una gira de concerts pel Sud dels Estats Units on Tony haurà de tindre present “El llibre verd”, una guia que indicava els pocs establiments on s’acceptava als afroamericans. Són dues persones que hauran de fer front al racisme i els prejudicis, però a les quals, el destí unirà per a sobreviure i prosperar en el viatge de les seues vides.

El director Peter Farrelly és el responsable, junt amb el seu germà, de les pel·lícules “Dos tontos muy tontos”, “Algo pasa con Mary” o “Yo, yo mismo e Irene”. En “Green Book”, Farrelly arma una comèdia molt allunyada de l’estil de les seues pel·lícules més conegudes. Tant és així que la pel·lícula va guanyar tres premis Oscars a la millor pel·lícula, millor guió original i millor actor secundari per a Mahershala Ali.

L’Ajuntament de Canals i el Club de Lectura conviden als veïns i veïnes a gaudir una setmana més del cine d’estiu amb aquests títols tan interessants.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més