Inici Actualitat La residència universitària de La Vila adjudica totes les places i obri llista d’espera

La residència universitària de La Vila adjudica totes les places i obri llista d’espera

per Redacció_Linformador

Jordi Vallés destaca que aquesta residència “permet dinamitzar i rejovenir aquesta zona al dotar-la de més vida”

La residència d’estudiants posada en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent al barri de la Vila ha adjudicat les 8 places disponibles i ha obert llista d’espera. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que comptar amb aquesta residència “ens permet donar suport a l’estudiantat amb menys recursos, al mateix temps que continuem oferint avantatges a l’alumnat que opta per la nostra ciutat per a formar-se”, explicava.

Així, les places per al curs 2021-2022 estan repartides entre estudiantat del Campus d’Ontinyent, de Formació Professional i jovent del Regne Unit que treballaran com auxiliars de conversa als centres educatius de la ciutat. Borrell recordava que “la gran oferta acadèmica” del Campus amb unes infraestructures on s’imparteixen titulacions com Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Magisteri i Administració i Direcció d’Empreses, però també en tota l’oferta de Formació Professional que “des de l’Ajuntament s’ha potenciat atenent les necessitats del propi sector empresarial de comptar amb tècnics especialitzats”.

La ubicació de a residència d’estudiants al barri de La Vila, en paraules del regidor de Joventut, Jordi Vallés, “ens permet dinamitzar i rejovenir aquesta zona i espais del barri antic i dotar-les d’una nova vida i de més activitat”. Una aposta que s’ha confirmat amb la nova línia d’ajudes per l’accés al lloguer destinant a la gent jove de la ciutat, que prioritzarà que l’immoble llogat estiga en el barri del Poble Nou i el barri de la Vila.

Cal recordar que la residència d’estudiants de la Casa de La Vila és un immoble municipal ubicat al carrer Trinitat reformat pel consistori amb plans d’ocupació. L’edifici consta de 300m2 de superfície repartida en planta baixa i 3 altures amb un total de 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 banys, a més d’una bugaderia i una terrassa. La residència amb un preu de renda mensual de 80€ compta amb un complet joc de mobiliari i electrodomèstics com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics i microones o neveres.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més