Inici Actualitat L’Ajuntament de Xàtiva abona l’últim pagament del Xec Infantil 2020-2021 i incrementarà el seu pressupost en el proper curs

L’Ajuntament de Xàtiva abona l’últim pagament del Xec Infantil 2020-2021 i incrementarà el seu pressupost en el proper curs

per Redacció_Linformador

La subvenció en 2021-2022 serà de 200.000 euros que permetran la gratuïtat del 100% de l’educació de 2 a 3 anys i augmentarà les partides de 1 a 2 i de 0 a 1 anys

Aquest dimecres s’ha procedit al pagament del tercer i últim trimestre de les ajudes del Xec Infantil del curs 2020-2021, amb un total de 37.140 euros que junt amb l’anterior pagament sumen un total de 116.000 euros destinats a la gratuïtat de l’educació dels 0 als 3 anys dels xiquets i xiquets de Xàtiva.

Cal recordar que aquesta línia de subvencions es va iniciar durant el curs 2019-2020, per als trams d’edat de 2 a 3 anys, permetent a les famílies amb menors recursos econòmics poder accedir a un centre d’educació infantil autoritzat de la seua lliure elecció. En el present curs 2020-2021 es va donar un pas més per a donar cabuda a tots els trams d’edat d’educació infantil, i per al proper curs que s’iniciarà en setembre es continuarà amb aquesta línia de subvencions destinada a l’escolarització de menors en tots els trams d’edat: de 2 a 3 anys, de 1 a 2 anys i de 0 a 1 any en centres educatius autoritzats a Xàtiva.

Reunió amb els centres

La passada setmana l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora d’Educació Lena Baraza van mantenir ja una reunió amb els centres escolars per tal de parlar de les bases de cara al proper curs, en el qual la principal novetat serà la gratuïtat del 100% de les places dels centres d’educació de 2 a 3 anys i un augment de l’import en la inclusió dels trams de 1 a 2 anys i de 0 a 1 anys.

“Anem a seguir avançant en aquesta gratuïtat, incrementant el pressupost fins als 200.000 euros de manera que en el proper curs, els cursos de 2 a 3 anys ja seran 100% gratuïts per a les famílies de la nostra ciutat”, ha indicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha destacat que “a banda, també anem a modificar les bases per poder fer els pagaments a trimestre vençut i no a finals d’any com ha passat en aquest curs. La intenció de l’equip de govern és seguir treballant per incrementar els recursos i per implementar la gratuïtat de l’educació de 0 a 3 anys a Xàtiva en esta legislatura”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més