Inici Actualitat L’Alcúdia de Crespins esgota en un mes els 600 bons de la campanya de suport al comerç

L’Alcúdia de Crespins esgota en un mes els 600 bons de la campanya de suport al comerç

per Redacció_Linformador

La iniciativa “Un estiu dels bons, compra al poble” injectarà en el municipi 18.000 euros dels quals 9.000 han sigut finançats pel consistori

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha esgotat, en poc més d’un mes, els 600 bons emesos per a la campanya de suport al comerç local “Un estiu dels bons, compra al poble“. Una iniciativa que ha suposat una injecció de 18.000 euros als comerços adherits a la campanya, dels que la meitat, 9.000 euros, han sigut aportats per l’Ajuntament.

Els bons es van posar a disposició de les veïnes i veïns el passat 22 de juny amb un preu de 10 i 20 euros i es poden consumir pel doble del seu valor als comerços adherits fins al 22 de setembre.

Per al regidor de l’àrea, Pedro Garcia, aquesta iniciativa ha sigut una novetat per a totes i tots els xicotets comerços, la ciutadania i la mateixa àrea de Promoció Econòmica. Per aquesta raó, ha agraït “la implicació dels comerços que col·laboren, la resposta de les veïnes i veïns i, sobretot, a Caixa d’Ontinyent per les facilitats que ens han donat a través de la pàgina web creada a aquest efecte per dur endavant la campanya”. També ha volgut agrair el treball realitzat pels serveis administratius i l’AODL de l’ajuntament.

A més a més, com ha recalcat Garcia, amb aquesta nova iniciativa econòmica, s’hi ha pretés “ajudar econòmicament als nostres autònoms i xicotets comerços“. Una ajuda que sumada a les ja realitzades “alleugera en part la situació econòmica generada a conseqüència de la pandèmia“.

Per la seua banda, l’alcalde, Roberto Granero ha valorat molt positivament tant la iniciativa duta a terme des de la regidoria com  la magnífica acceptació de les ciutadanes i ciutadans. Una campanya que com explica “incentiva el comerç de proximitat i promou el consum local“. Finalment, el primer edil ha ressaltat l’estreta col·laboració amb la Caixa Ontinyent “per dur endavant aquesta primera campanya”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més