Inici Actualitat Ontinyent ret homenatge al compositor Mestre Ferrero amb un concert al parc Vicent Andrés Estellés

Ontinyent ret homenatge al compositor Mestre Ferrero amb un concert al parc Vicent Andrés Estellés

per Redacció_Linformador

L’actuació a càrrec de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent s’inclou a la programació estival de “Cultura de Barri”

Ontinyent tanca aquest cap de setmana la programació de “Cultura de Barri” amb el concert Memorial Mestre Ferrero a càrrec de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent (SUAM). Amb aquest concert finalitza així la programació d’aquest estiu organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de diverses associacions i entitats cultural, que ha inclòs fins a 21 activitats de música, dansa, cinema, poesia i contacontes.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania a gaudir d’un concert “on per segon any consecutiu es retrà homenatge a la música festera de José Maria Ferrero Pastor”. Així, les persones assistents podran gaudir de nou dels pasdobles i de marxes mores i cristianes que tant “enyorem escoltar durant el mes d’agost”, incidia Borrell. L’actuació tindrà lloc aquest dissabte 7 d’agost al parc Vicent Andrés Estellés a partir de les 20:00h.

En aquest sentit, el regidor destacava l’aposta de l’Ajuntament d’Ontinyent pel sector cultural. “Durant aquestes setmanes hem demostrat que la cultura és segura i que seguint totes les normes establertes per les autoritats sanitàries podem tornar a gaudir de música, dansa o cinema en directe”, incidia.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més