Inici Actualitat La Llosa de Ranes acollirà el concert de “Nostrum Mare Camerata”

La Llosa de Ranes acollirà el concert de “Nostrum Mare Camerata”

per Redacció_Linformador

El pròxim divendres 13 d’agost, l’Auditori Mestre Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes acollirà un concert de “Nostrum Mare Camerata”, una formació amb base d’instruments de corda i seu a la ciutat de València. El concert tindrà lloc a les 20.30 h i l’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament que indica la normativa.
Ideada pel violinista Jacobo Christensen i impulsada pel director d’orquestra Cristóbal Soler, aquesta formació de joves virtuosos proposa una manera diferent de viure la música, aconseguint la interpretació desitjada, que commoga al públic i satisfaça les seues pròpies expectatives.”Nostrum Mare Camerata” ofereix qualitat i
il·lusió.
Els seus integrants realitzen una gran inversió de treball en la seua formació per a aconseguir arribar a ser professionals de primer nivell. Amb el seu entusiasme i singularitat contagiaran al públic, que gaudirà, entre altres, d’obres com el Concert n. 5 en La Major K. 219 de Mozart; la barcarola Els Contes d’Hoffmann de Jacques Offenbach; o l’Adagi per a cordes de Samuel Barber.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més