Inici Actualitat La Llosa de Ranes ajorna la celebració de les seues Festes Patronals 2021 fins a octubre

La Llosa de Ranes ajorna la celebració de les seues Festes Patronals 2021 fins a octubre

per Redacció_Linformador


L’últim dilluns i l’últim dimarts del mes d’agost són els dies grans a la Llosa de Ranes, dies en què es celebra la festa als patrons, la Mare de Déu del Naixement i el Santíssim Crist del Miracle. A més els dies previs són dies carregats d’actes per a tots els gustos.
Enguany, i ja en van dos, tampoc es podran celebrar les anhelades festes patronals. Almenys, no en les dates previstes. Ja que en el ple celebrat el passat 29 de juliol es va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics, l’ajornament de les festes patronals al mes d’octubre.
Una decisió que s’ha pres després d’escoltar el desig dels Festers 2021 de celebrar-les, sempre que la situació sanitària ho permeta, el segon i tercer cap de setmana d’octubre. Una situació atípica que podrà variar en funció de l’evolució de la pandèmia, sempre prioritzant la salut i la seguretat de les persones.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més