Inici Actualitat Ontinyent reforça la Policia Local amb 7 nous agents

Ontinyent reforça la Policia Local amb 7 nous agents

per Redacció_Linformador

Aquestes incorporacions consolidaran la vigilància del Pou Clar, del disseminat així com el compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19

L’Ajuntament d’Ontinyent ha reforçat durant aquest estiu la Policia Local amb la incorporació de 7 nous agents, ampliant així la plantilla a 36 agents. La regidora de Personal, Natàlia Enguix i el regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Gandia, donaven la benvinguda als agents, els quals arriben per millorar l’atenció a la ciutadania.

En aquest sentit, la regidora de Personal, Natàlia Enguix, explicava que aquestes incorporacions “arriben en un moment molt important” perquè a l’estiu hi ha més vida al carrer i, en un context de pandèmia de la Covid-19 com el que encara s’està vivint “i encara que la majoria de la ciutadania compleix les mesures establertes per les autoritats sanitàries, sempre hi ha excepcions”. Així mateix, tant Gandia com Enguix indicaven que aquest reforç també permetrà augmentar la vigilància del Pou Clar per garantir les restriccions establertes des de l’Ajuntament per protegir el paratge i evitar les massificacions d’anys anteriors, així com continuar vigilant el disseminat complint amb el disposat al Pla de Xoc de Seguretat.

Per la seua banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Gandia, posava en valor l’aposta del Govern d’Ontinyent per tindre un cos de Policia Local més modern per atendre amb major eficàcia les necessitats de la ciutadania. En concret, recordava que durant els últims anys s’ha modernitzat la policia local donant-la de jupetins antibales, pistoles tasser, un nou etilòmetre i un dispositiu drogotest. A més, s’està renovant la flota de vehicles apostant pels cotxes híbrids i incorporant els kits portàtils TETRA, el nou sistema de radiocomunicacions que permet millorar la resposta davant les emergències. Així mateix, s’ha dotat als agents de càmeres portàtils de gravació personal que portaran en el pit i podran activar quan la situació ho requerisca; tablets que els permeten fer consultes sobre dades de manera més directa; o un nou sistema de gestió de denuncies amb dispositius portàtils que permetrà agilitzar els processos.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més