Inici Actualitat L’Alcúdia de Crespins millorarà el CEIP la Sénia amb 211.957,34 euros del Pla Edificant

L’Alcúdia de Crespins millorarà el CEIP la Sénia amb 211.957,34 euros del Pla Edificant

per Redacció_Linformador

Les actuacions que s’han previst amb aquesta subvenció són el cobriment d’una pista esportiva i la insonorització del menjador

L’Alcúdia de Crespins millorarà les instal·lacions del col·legi la Sénia gràcies a la subvenció de 211.957,34 euros del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

En concret, i com ha explicat la regidoria d’Educació, Maite Juan, les millores que s’efectuaran i proposades pel centre són, per una banda el cobriment d’una pista esportiva que “permetrà practicar esport en les instal·lacions del centre en qualsevol condició meteorològica, sobretot, quan fa molta calor”. I per l’altra, la insonorització del menjador, una actuació que beneficiarà al personal del menjador, a tot l’alumnat i al professorat, ja que durant les hores del servei “es provoca un augment de la contaminació acústica”.

Així mateix, com ha informat Juan, la Corporació Municipal va acceptar per unanimitat en el passat ple ordinari de 29 de juliol “aquesta proposta i va sol·licitar l’execució de l’obra per a l’exercici 2022”, ja que la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport va comunicar el passat 7 de maig la proposta de delegació de competències per tal d’executar les obres plantejades des del municipi dins del Pla Edificant.

Per la seua banda, per a l’alcalde, Roberto Granero, aquesta subvenció de la Generalitat Valenciana a través del Pla Edificant “suposarà una inversió important en el col·legi que permetrà millorar les condicions del centre, tant per a l’alumnat com per al personal docent i treballadores i treballadors”.

Finalment, cal recordar que el Pla Edificant de la Generalitat ha establert una política d’inversions que s’articula amb l’impuls de la construcció de nous centres docents públics i amb la millora dels existents a través del Pla Edificant.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més