Inici Actualitat L’Alcúdia de Crespins entrega els premis als millors expedients acadèmics del poble

L’Alcúdia de Crespins entrega els premis als millors expedients acadèmics del poble

per Redacció_Linformador

Els i les premiades van rebre un diploma i un xec per valor de 50 euros

Passat divendres, la Regidoria d’Educació de l’Alcúdia de Crespins va celebrar a la Casa de la Cultura l’acte de lliurament dels diplomes i el xec de 50 euros als millors expedients acadèmics del curs 2020-2021.

Pel que fa a l’IES Isabel Claro Simó foren destacats després de finalitzar el quart curs d’Educació Secundària Obligatòria (ESO): Mouhamed Fares Mouhammou, Javier Conejero Lópes i Myriam Tolosa Llorens.

Els i les estudiants de la Formació Professional també van rebre mencions en les tres modalitats que ofereix el centre: Candela Egea González i Ana María de Lamo Cobo, dintre del curs de cosmètica capil·lar. Nuria Vidal pel curs de perruqueria i Jordi Pérez Borredá per informàtica.

Pel que fa a l’Educació Primària, els i les alumnes de sisé que van rebre el seu diploma pels seus expedients van ser Belen Moran López, Jeroni Vidal Garcia i Meriem Laghoub.

Finalment, per l’Escola Per Adults (EPA) foren guardonades amb els dos millors expedients acadèmics de l’any, Isabel Vega Castillo i Mª Carmen Molines Domínguez.

Després de l’acte, la regidora d’Educació, Maite Juan els va donar l’enhorabona i va assenyalar que amb aquest reconeixement es recompensen “molts anys de dedicació i constància que han fet que els seus resultats s’hagen vist ben valorats”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més